HEUVEL Eindhoven

Waarde toevoegen door branding & wayfinding.

In het hart van dé technology & design stad Eindhoven bevindt zich winkelcentrum Heuvel. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met openbaar vervoer en beschikt over een ruime parkeergelegenheid direct onder het centrum. Met meer dan 80 fashion en lifestyle winkels, restaurants en ruimte voor entertainment heeft het winkelcentrum een goede branchering.

Om HEUVEL Eindhoven een forse stimulans te geven en een rol van betekenis te kunnen blijven spelen in de binnenstad van Eindhoven heeft winkelcentrum HEUVEL een upgrade ondergaan. Het optimaliseren van de informatievoorziening naar en in het fysieke winkelgebied dient hieraan bij te dragen.

De inmiddels doorgevoerde aanpassingen in de routing, retailers met winkelvloeroppervlakte onderling verbonden over meerdere etages, vormt een belangrijk aandachtspunt. De informatievoorziening in de parkeergarage (Q-Park) blijft gehandhaafd en de nieuw te ontwerpen en realiseren informatievoorziening, in harmonie met interieur en identiteit, dient hierop naadloos aan te sluiten.

Bekijk alle foto's
3
Onze diensten bij dit project
Vergelijkbare projecten