Winkelcentrum ’t Loo Heiloo

Bestaand winkelcentrum wordt opnieuw op de kaart gezet.

Een winkelcentrum dat in 1996 nog een NRW Jaarprijs won, maar sindsdien niet meer is aangepast, opnieuw op de kaart zetten: dat is wat we bij ’t Loo hebben gedaan. Een bijzonder positioneringstraject waar restyling, branchering, beleving en marketing & communicatie integraal deel van uitmaken.

In plaats van het vergroten van de waarde en het uitbreiden van de locatie, lag hier de focus op waardebehoud van het vastgoed zonder uitbreiding van het bestaande winkelcentrum. In ons concept creëerden wij voor nieuwe en bestaande doelgroepen een hoge kwaliteit winkelomgeving in eigen dorp, met nét even wat meer.

Vanuit de kernwoorden stijlvol, veelzijdig, ontmoeten en genieten hebben we een allesomvattende vertaalslag gemaakt. De winkelpuien zijn vernieuwd, de reclamevoering is aangepast en er kwam een nieuw lichtplan met ornamenten die voor sfeerlicht zorgen. De marketing is opnieuw opgezet, er kwam een nieuw logo, nieuwe website en een algehele frissere uitstraling om zo het huidige consumentenprofiel optimaal aan te spreken. De door ons georganiseerde grootse opening op 7 november 2015 was de kers op de taart!

Bekijk alle foto's
11
Onze diensten bij dit project
Vergelijkbare projecten