Winkelcentrum ’t Loo Heiloo

Bestaand winkelcentrum opnieuw op de kaart gezet.

Een winkelcentrum dat in 1996 nog een NRW Jaarprijs won, maar sindsdien niet meer is aangepast, opnieuw op de kaart zetten: dat is wat we bij ’t Loo hebben gedaan. Een bijzonder positioneringstraject waar branchering, merkidentiteit, uitstraling online & fysiek gebied en marketing & communicatie integraal deel van uitmaken.

In plaats van het uitbreiden van de locatie, lag hier de focus op waardebehoud van het bestaande winkelcentrum. In ons concept creëerden wij voor de gekozen doelgroep in het verzorgingsgebied en natuurlijk de huurders een hoge kwaliteit winkelomgeving, met nét even wat meer.

Vanuit de merkwaarden stijlvol, veelzijdig, ontmoeten en genieten hebben we een allesomvattende vertaalslag gemaakt. De entrees en winkelpuien zijn vernieuwd, zitelementen zijn toegevoegd, de signing is aangepast en er kwam een nieuw lichtplan met ornamenten die voor sfeerlicht zorgen. De marketing en communicatie is opnieuw opgezet, er kwam een nieuwe merkidentiteit, nieuwe website en een algehele frisse uitstraling om zo de doelgroep optimaal aan te spreken. De door ons georganiseerde grootse opening op 7 november 2015 was de kers op de taart!

Bekijk alle foto's
11
Onze diensten bij dit project
Vergelijkbare projecten